Vinn Rosenborgbilletter!

Per Ciljan Skjelbred

Førstkommende søndagskveld sparkes eliteserien i fotball i gang på Lerkendal, når Rosenborg tar i mot publikumslaget Vålerenga.

Nå har du anledning til å sikre deg to gratisbilletter til kampen! Det eneste du behøver å gjøre er å gi en kort begrunnelse hvorfor akkurat du skal få to billetter til kampen. Det gjør du ved å skrive i kommentarfeltet under her.

Vi trekker ut to vinnere som får to billetter hver.

Frist: Fredag 13. mars klokka 12.00.

Vist 1190 ganger. Følges av 6 personer.

Kommentarer

Den beste grunnen må jo være at jeg er den første til å svare…. Først til Stjørdalspuls får først billett!

Minstemann i huset synes det er stas å være med på Lekendal, så det blir Paal William og meg på tur dersom Bladet er lur..

Jeg synes at pappa’n min og jeg skal vinne billetter til Lerkendal.
Pappa trenger å lufte seg litt for han sitter og støver ned over regnskapene sine hele dagen.

Jeg synes Terje og Paal William skal få hver sin billett. De to andre kan du Aurora få. Knut, vær grei da, for en gangs skyld! Mvh Kjell Åge

jeg vil gratulere med en ny spiller på laget. jeg synes at jeg og mamma skal vinne for rosenborg e norges bestelag.og vil gjerne støtte opp for laget.

Brian sønnen min er stor fan av RBK,og hans store mål er å spille på Lerkendal.For litt siden hadde vi en morsom opplevelse. vi var ute å spiste da vi møtte på to RBK spillere. brian mannet seg opp og spurte på autografen. noe han selvølgelig fikk. etterpå skrev han sitt navn på en lapp og lurte på om de ville ha hans autograf….

Æ ønske mæ så veldig billett te Rosenborgkampen på søndag. Trond Olsen og Per Ciljan e mine STOOOORE forbilda, og æ digge Rosenborg. Og så har æ bursdag neste uke :) Hilsen Oliver, snart 8 år.

Annonse

Nye bilder