Vinn RBK-billetter til gjengen!

RBK-supportere

Førstkommende søndag møter Rosenborg (RBK) Fredrikstad på Lerkendal stadion.

Du og fire av dine venner kan sitte på tribunen under kampen. Eller kanskje du vil ta med familien din?

Det eneste du trenger å gjøre for å få muligheten til å få fem billetter til kampen, er å skrive noen ord om hvorfor akkurat din gjeng, eller din familie, fortjener å få dra til Lerkendal. Begrunnelsen skriver du i kommentarfeltet under!

Rosenborg har hatt en flott start på sesongen, og topper eliteserietabellen etter seks spilte kamper. Fredrikstad ligger på åttendeplass.

Søndag åpnes også familieparken på Lerkendal. Tre timer før kampstart er det mulig å utfolde seg med ulike aktiviteter.

To heldige vinnere får fem billetter hver.

Fristen for å delta er fredag 1. mai kl 13.00.

Vist 1124 ganger. Følges av 1 person.

Kommentarer

Jeg ønsker å be med meg mine arbeidskollegaer på Salong Mini, to er veldig ivrige supportere, mens de tre andre kan helt sikkert læres opp til å bli det. Hovedpoenget må være at alle lærer seg å like fotball, for da forstår de meg bedre.

jeg ønske at venne gjengen min ska vinne bilettene for vi gjør nesten aldri noe i lag lenger. så har det vært artig og hatt med dem på fotball kamp. så vi huske kor gode venner vi er.

Har enorm lyst til å ta med meg min fotballgale mamma på 71 år, og mitt barnebarn på 9 år. Mamma bare elsker Rosenborg! Hun sitter i rullestol og trenger så sårt en oppmuntring nå som pappa døde her i mars. Hun har aldri sett Rosenborg live, men alle deres kamper på TV. Det ville gledet henne enormt! Min glede vil være at mamma sammen med oldebarn og barnebarn får dele gleden og opplevelsen av at Rosenborg vinner kampen!

Heia.Jeg har 2 jenter på 10 år som skal ha om Rosenborg som 4H oppgave i år. De 2 er veldig RBK frelste,og de vet veldig mye om RBK guttan.De har bare vært på 1 Rosenborg kamp i lag,ellers så har de sett de fleste kampene på tv. Dette har vært en kjempe anledning til å samle stoff til 4H oppgaven sin. Det har vært en kjempe overraskelse for jentan og vinne billetter til kampen på søndag.:-)

Æ syns det e på tide å riv svoger’n ut av traktor’n for ei lita stund for å få et lite avbrekk i vårånna, og ta med han og familien på en bytur for å sjå troillongan banke spiker’n inn i plankehaugen fra Fredrikstad.

Annonse

Nye bilder