Stjørdals Blink J-16 i håndball.

Stjørdals Blink og Remyra har gått sammen for å skape et tilbud for alle som ønsker å spille håndball for J-16. Laget består av 12 spillere fra Stjørdals Blink og 10 spillere fra Remyra. Målet er å gi et godt sportslig tilbud til de som ønsker å satse, samtidig som vi også ønsker å ivareta de spillerne som ikke ønsker å satse for fullt. Lagene ble slått sammen i april 2009 og spillerne skal i år spille for Stjørdals Blink. Vi tror dette er et meget bra tilbud til alle spillerne.

Vi har som målsetning å kvalifisere et lag til regionserien og et lag er påmeldt til Gjensidige serien. Vi har også et ønske om å delta i Postenserien, men denne avgjørelsen er ikke tatt pga økonomiske utfordringer med et stort budsjett.

Etter kvalifiseringen til Regionserien, som er fredag 08 mai og lørdag 09 mai, skal laget trene i to uker før Stjørdals Cupen. Deretter starter laget med sosiale aktiviteter og styrketrening i 2 uker. Midt i juni starter spillerne med 3 felles økter grunntrening der de skal trene spenst, hurtighet, intervall, stigningsløp og styrke. I sommerferien skal de ha egentrening i de periodene de er borte, men det arrangeres fellestreninger så lenge det er spillere hjemme.

Det virker som at laget har kommet godt i gang og det ser ut som at jentene trives sammen og vi håper på en bra sesong!

Bildet:

Bakerste rad fra venstre: Silje Katrine Waade, Kristin Bjørkås Dokmo og Marte Aas

Midterste rad fra venstre: Duangjai Sutthiprapha, Marte Fossland, Sarah Furuseth Laugtug, Kamilla Jakobsen Furan, Lindis Isachsen, Kristine Bones, Monika Ulseth, Kristina Daffinrud, Marit Kristine Lerfald Hoff, Henriette Andreassen og Andrea Hovstein Hjellegjerde.

Fremste rad fra venstre: Line Veglo, Frida Sollihaug Balstad, Lise Kjerkreit, Julie Jensen Granås, Vilde Tangstad Skognes, Maren Selin Nilsen og Anita Lange.

Ikke tilstede: Hanna Amalie Arstad Fuglem

Vist 1571 ganger. Følges av 1 person.
Annonse

Nye bilder