Vinn billetter til RBK-kamp!

RBK-jubel

Rosenborg spiller mot Start på Lerkendal Stadion søndag kveld. I den forbindelse gir arrangementsjef i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, bort fire billetter.

Konkurransen er enkel. Det eneste du må gjøre er å skrive en god grunn for at akkurat du skal få billettene. To heldige vinnere får to billetter hver.

Begrunnelsen skriver du i en kommentar under dette innlegget. Konkurransen avsluttes fredag klokken 12. Umiddelbart etter konkurransen vil vinnerne bli offentliggjort her på bladsporten.no og på bladet.no, samt at de vil få en sms.

De heldige vinnerne får hente ut sine billetter på Lerkendal før kampen.

Seriegullet ble sikret da Rosenborg slo Molde 2-0 på “Røkke-løkka” sist søndag. Men klubben har varslet at det også blir en gullfeiring i etterkant av oppgjøret mot Start søndag kveld.

Vist 3017 ganger. Følges av 13 personer.

Kommentarer

Hei har ikke vært på Lerkendal i år da det ikke har passet. Men i fjor tok jeg med meg nabokjerringa på 76 år slik at hun å fikk se Lerkendal . Vi var da og så RBK og svenske Djurgården og dro også og så kampen de spilte mort Brøndby . Hadde vært hyggelig med en tur og se når Rosenborg mottar gullet sitt på søndag

Har bare vært 1 gang på Lerkendal, å det var på Iron Maiden i fjord. Hadde vært kult å fått sett en kamp live der:)

Har vært på Lerkendal flere ganger i år, men nå begynner jeg å gå tom for penger og det hadde vært gøy å være der:)

Hei.Har ikke vært på lerkendal i år men ønsker biletter fordi jeg klart fagbrevet som barne og ungdomsarbeider forrige uke å veldig stolt av meg selv:)

Hei. har så lyst te og ha med mamma på kamp. Hu har bare vært der 1 gang i år. Så jeg har lyst te og ha med hu på kamp for hu er en god mor.

Hei. Jeg har lyst til å ha med sønnen min på snart 12 år på denne kampen, vi har ikke vært på Lerkendal siden Lyn kampen i fjor høst. Vi hadde en dårlig opplevelse den gangen, vi kom bort fra hverandre fant ikka hverandre igjen før kampen var slutt ( ingen god opplevelse, glemmer det aldri). Det hadde vært kult å få oppleve gullfesten på Lerkendal, å fått sett hele kampen live sammen. Vi er skikkelige rosenborg fan, vi har sett alle rosenborg kampene i år( på TV).

Besteveninnen min fyller 18 år på lørdagen. Hun er Rosenborgfan, og det hadde vært suupert å kunne overraske henne med billetter til kampen!

Her i huset har vi en pappa og en storebror med sesongkort, og som selvfølgelig ser alle Rosenborg sine hjemmekamper. Mamma og de minste har vært hjemme og sett på TV.Nå har minstemann på 7 år spilt fotball i ett år og er veldig opptatt i å vite hvem som er det beste laget i Norges land. Vi har alltid (selvfølgelig) sagt at Rosenborg er det , og nå er de jo faktisk det igjen!! Han er dypt skuffet over at han ikke har fått bli med på kamp!! Det er vell på tide at han får se Norges beste lag spille fotball live=))

Jeg ønsker å vinne billetter til Rosenborgkampen! Jeg har ikke vært på Lerkendal i år, men håper derfor at søndagskvelden kan være min første:) Hadde vært utrooolig kult!! Jeg krysser fingrene, og gleder meg veldig:D

Æ vil veldig gjerne vinn billetta fordi æ ska hjem te trondheim i helga å har da veldig lyst te å ta med mæ kjæresten min på kamp fordi han e så snill å go mot mæ, og fordi at æ e student å leve på nudla å har derfor ikke råa te å kjøp billetta sjøl, pengan går med te buss tur retur namsosl! HEIA RBK :D

Jeg synes søstra mi, Linda, fortjener en tur på Lerkendal søndag. Hun fyller nemmelig 30 år denne dagen. Hun har også besøk av faren vår i helga og han har aldri vært på no eliteseriekamp. Håper at de to kunne få seg en opplevelsestur på Lerkendal.
Kristin A-

Heisann.
Jeg ønsker veldig at min mann og sønn kan vinne disse billettene. Jeg skal reise bort i helga og de skal være hjemme alene. Min mann har alltid tidligere hatt sesongkort, men han syntes ikke han kunne ta seg råd denne sesongen. Fordi han er en supersnill og god mann ønsker jeg at han og sønnen kan få dra på kamp mens mor koser seg i oslo. Jeg tror de ville satt veldig stor pris på å få vært på gullfesten “live”.

Er student med meget begrenset økonomi, som er veldig glad i fotball, og da spesielt RBK! Har aldri vært på lerkendal grunnet mangel på penger, men denne kampen ønsker jeg virkelig å se, spesielt siden jeg også er halvt sørlending, og eneste fotballkampen jeg noen gang har sett fra stadion var start-rosenborg med seier til start (desverre). Nå ville det vært kjempegøy å sett rosenborg slå start, og atpåtill feire gull!! men for å få muligheten til å oppleve dette så må jeg bli sponset med biletter, så hjelp meg!!

Annonse

Nye bilder