Vinn håndball-billetter til landskamper

Camilla Herrem

Nå har du muligheten til å vinne fire billetter til søndagens to håndballandskamper for kvinner mellom Kroatia-Romania og Norge-Russland i Trondheim Spektrum.

Konkurransen er enkel. Det eneste du må gjøre er å skrive en god grunn for at akkurat du skal få billettene. To heldige vinnere får to billetter hver.

Begrunnelsen skriver du i en kommentar under dette innlegget. Konkurransen avsluttes fredag klokken 12. Umiddelbart etter konkurransen vil vinnerne bli offentliggjort her på bladsporten.no og på bladet.no, samt at de vil få en sms.

De heldige vinnerne får hente ut sine billetter i billettluka i Trondheim Spektrum før kampene.

Begge de to landskampene på søndag er inkludert i billettene.

Vist 1676 ganger. Følges av 7 personer.

Kommentarer

Hei.
Dette må jeg bare vinne.Navnet mitt står allerede på disse bilettene. :)
Som engasjert leder i Hegra håndball,trener til en flott gjeng j-12 og som klubbdommer,tilbringer jeg mesteparten av tida i hallen(les den flotteste hallen i kommunen)på parketten.
Har jeg en ledig stund og prøver å sette meg ned på tribunen for å se en kamp, er det alltid noen som trenger hjelp i sekreteriatet,kjøkkenspørsmål eller spørsmål til andre praktiske ting.
Det er lenge siden jeg har sittet sammen med de andre foreldrene på tribunen uten å ha ett eller annet ansvar.
Så denne muligheten har jeg ventet på lenge.
Tenk å få sitte i Trondheim spektrum i fred og ro,sammen med datteren som også elsker håndball,å få se topphåndball.Ta en kopp kaffe og en sjokolade uten at noen roper navnet mitt.Det hadde vært toppers.Det ville vært til stor inspirasjon til den jobben jeg gjør og kommer til å fortsette med enda noen år.
For å ikke snakke om den opplevelsen datteren på 12 år vil få av å se landslaget.

Vi krysser fingrene og venter i spenning

Heia Hegra og Norge :))))

Mv håndballhilsen Eva Stensholm

Synes at Eva fortjener billettene jeg, god tur til spektrum

Hei!

Jeg har verdens beste mamma som er rimelig hekta på håndball, akkurat som meg. Jeg begynte å spille selv i 5-6 års alderen å har spilt i mange år her til studietiden dukket opp får tur. Både mamma og pappa har vært ivrige tilskuere og stilt opp i mange år på kamper, prosjekter og diverse som hører med. I tillegg har mamma vært lagleder for håndball laget mitt Lånke i mange år når jeg var aktiv. Håndball har vært i livet vår i mange år. Jeg har vært så heldig å fått opplevd noen kamper live, når håndballlandslaget har vært i Trondheim å spilt, men mamma har aldri vært på en kamp. Hun har alltid sagt at hun skulle ha vært i vei, men det har aldri skjedd. Så nå ønsker jeg så svært gjerne, å glede henne med en mor og datter dag i Nidarøhallen for å oppleve denne fantastiske sporten.

Jeg krysser alle fingrer å tær for at jeg og mamma skal få en minnerik og fantastisk dag sammen, i Nidarøhallen med de norske jentene!! =)

Hilsen Merete Aasheim.

Hei!

Jeg har en søster og en mamma som er temmelig gira på håndball. Søstra mi spiller på jenter 16 på laget Fram fra skatval. Mamma har også hatt en tidligere hånballkariere men trener i dag Fram gutter 11. Jeg synes at de fortjener bilettene for de er begge utrolig glad i håndball og har gjort og gjør en utrolig stor insats på laget de spilte/spiller på. Personlig har jeg vært å sett på både søstra mi og mamma sine håndballkamper og synes det er utrolig morsomt og spennende å være tilskuer. Søstra mi skal også nå oppereres i ankelen på grunn av en håndballskade og da er det ikke noen mindre grunn til at de to fortjener bilettene!

Jeg synes og håper at dere skjønner at disse to jentene fortjener en tur til spektrum for å oppleve den stemningen som er på tribunen og for å se de norske håndballjenten forhåpentlighvis knuse Russland :)

Hilsen Joakim Ovidth

Da vi begynte i 5. kom det ei ny jente til klassen vår. På samme tidspunkt fikk alle sammen tilbud om å begynne med håndball. Jeg var utrolig redd for å starte med noe nytt, og skyldte derfor på at jeg ikke kunne det. Men den nye jenta mente at det var derfor man skulle begynne; for at vi skulle lære det! Og etter mye om og men, fikk hun endelig presset meg med på trening. Og så morsomt som det var! Helt fra første stund og til nå.
Jeg håper på å få ha stor glede av håndballen i årene fremover, for den har gitt meg så mye! Lagånd, nye venner, mosjon, samspill og my mer.

Jenta går fortsatt i klassen min, men da det i år ble slutt på håndballaget vårt, (og jeg begyne hos Stjørdals-Blink) sluttet hun.. Alikevell så kommer jeg ALDRI til å glemme den dagen vi dro på vår første håndballtrening sammen. Opp gjennom de fem årene har vi støttet og presset hverandre, på trening og på kamp. Hun er den jenta jeg vil ta med meg på landskamp i Trondheim Spektrum. Fordi hun fortjener det mest av alle! Jeg vil vise henne hvor mye hun har gitt meg gjennom alle de årene vi har spilt sammen, og jeg skal igjen fortelle henne hvor taknemmelig jeg er. Jeg vil rett og slett takke henne for at hun tok meg med inn i en drømmeverden :-)

-Sandra Håve

Jeg vil gi disse billettene til min datter Mona og hennes venninne Andrea slik at de kan ta med seg to andre lagvenninner fra Lånke håndball jenter 16. Disse to er svært ivrige og dyktige håndballspillere og har også vært uttatt til sonesamlinger i håndball. Men med mye trening har de lite tid til å dra på kamper for å få sett sine forbilder. Denne helgen har de visst fri, så med disse billettene i lomma kan de kose seg på tribunen, heie Norge fram til seier og hente inspirasjon til engang å få spille på landslaget selv.

Annonse

Nye bilder