Forum: Åpent forum

Gamle idrettsstjerner holdt dagens nivå

Harald Bjerve gikk hele livet og “ergret seg” over at han “bare” hoppet 6,99 i lengde. For noen dager siden kommer jeg over en resultatliste som viser at han 4. august 1929 hoppet 7,02 m. Han var blant landets 10 beste lengdehopperen dette året.
Oskar Midtlyng var i 1928 OL deltaker i høyde. Lekene ble holdt i Amsterdam. 1,91 m var hans personlige rekord med “saksestil”.

Bilder fra Stjørdalssprinten

Stjørdalssprinten

Det var full fart under Stjørdalssprinten på Selbuskogen lørdag.

225 skiløpere møtte opp. Det var flotte forhold, dog med en noe sur vind.

Se over 50 bilder fra sprinten her!

Sandra og Merete får med seg håndballfest

Da er vinnerne av konkurransen om billetter til håndballandskampene i Trondheim Spektrum søndag klare.

Det ble Sandra Håve og Merete Aasheim. De får to billetter hver.

Vi gratulerer!

Les mer på bladet.no!

Fotballresultat fra 1960: Stjørdals-Blink 1 - RBK 2

Jeg har fått en forespørsel fra “mister Rosenborg” Kåre Rønnes som var kaptein på “Trollungan” i 1960-årene. Det gjelder 1.runde kampen i 1960 på Øverlands Minde som RBK vant 2 – 1. RBK seieren førte laget til den første NM tittelen, og innledningen til et fotballeventyr som bare fortsetter i dette århundre.

Kåre Rønnes ønsker å vite hvem det var som laget vinnermålet for RBK. Vi vet at Martin Lyng laget selvmål for hjemmelaget, og det samme gjorde Egil Nygård for RBK. Rønnes ønsker denne opplysningen fordi RBK skal markere at det er 50 år siden det første NM mesterskapet, og historiske faktaopplysninger fra den første tiden er ønskelig for RBK.

Vinn håndball-billetter til landskamper

Camilla Herrem

Nå har du muligheten til å vinne fire billetter til søndagens to håndballandskamper for kvinner mellom Kroatia-Romania og Norge-Russland i Trondheim Spektrum.

Konkurransen er enkel. Det eneste du må gjøre er å skrive en god grunn for at akkurat du skal få billettene. To heldige vinnere får to billetter hver.

Begrunnelsen skriver du i en kommentar under dette innlegget. Konkurransen avsluttes fredag klokken 12. Umiddelbart etter konkurransen vil vinnerne bli offentliggjort her på bladsporten.no og på bladet.no, samt at de vil få en sms.

De heldige vinnerne får hente ut sine billetter i billettluka i Trondheim Spektrum før kampene.

Begge de to landskampene på søndag er inkludert i billettene.

Monika og Anne M. vant RBK-billetter

Da er vinnerne av billettene til søndagens oppgjør mellom Rosenborg og Start på Lerkendal Stadion klare.

Det ble Anne Merethe Hernes og Monika Rønning Nilsen. De får to billetter hver.

Vi gratulerer!

Les mer på bladet.no!

Vinn billetter til RBK-kamp!

RBK-jubel

Rosenborg spiller mot Start på Lerkendal Stadion søndag kveld. I den forbindelse gir arrangementsjef i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, bort fire billetter.

Konkurransen er enkel. Det eneste du må gjøre er å skrive en god grunn for at akkurat du skal få billettene. To heldige vinnere får to billetter hver.

Begrunnelsen skriver du i en kommentar under dette innlegget. Konkurransen avsluttes fredag klokken 12. Umiddelbart etter konkurransen vil vinnerne bli offentliggjort her på bladsporten.no og på bladet.no, samt at de vil få en sms.

De heldige vinnerne får hente ut sine billetter på Lerkendal før kampen.

Seriegullet ble sikret da Rosenborg slo Molde 2-0 på “Røkke-løkka” sist søndag. Men klubben har varslet at det også blir en gullfeiring i etterkant av oppgjøret mot Start søndag kveld.

Nok en meget sterk prestasjon av IL Stjørdals Blink senior elitelag

Innspurt fellestart, Kristian på 2.plass

IL Stjørdals Blink sykkel rapporterer fra helgens Kalas Cup i Østersund, Jämtland UpHill. Store deler av den svenske eliten var på plass med Team Cycelcity, Team Borås og Vallentuna CK blant annet.

Lørdag var det gateritt med bakkespurt hver runde på Østersund skistadion, der ble det dominans av Team Cycelcity som tok 6dobbelt, Kristian Engen Forbord fra Stjørdals Blink tok en sterk 7.plass.

Søndag var det 18mil fellestart i en relativt flat løype, men med en 2kilometer lang bakke opp til mål hver runde, slik at totalt antall høydemeter ble saftige 2300m. Her kontrollerte igjen Team Cycelcity løpet, som var mannsterke med 8mann til start, det meste som skjedde. IL Stjørdals Blink stilte med følgende 6: Kristian Engen Forbord, Amund Hansen, Arnt Ove Fordal, Geir Arne Øfsti, Arnt Oe Vold og Thor Ole Vold. Laget vårt fungerte bra og det ble jobba bra med tetting av luker og bruddforsøk underveis. På slutten kom dermed Kristian seg avgårde med 4 andre i det avgjørende bruddet. To fra Cycelcity, Henrik Åbom fra Team Borås og Patrick Moren fra Vallentuna CK, lederen av den svenske cupen. Disse 5 kom samlet mot mål, ca 2 min før hovedfeltet. I spurten var Henrik Åbom sterkest, men Kristian Engen Forbord sikra en vanvittig sterk andreplass.

Underveis fungerte resten av laget som hjelperyttere, Amund og Arnt Ove Vold var raske med å sørge for å få tak i ett reservehjul til Kristian da han fikk tekniske problemer tidlig i løpet og alle servicebilene bare kjørte avgårde. Arnt Ove Fordal var på hugget ved flere anledninger og bidrog til at ett svært skummelt brudd med flere mann fra Cycelcity som stakk avgårde mot slutten av løpet ble innkjørt. Rett etter kom altså Kristian seg avgårde i det avgjørende bruddet som holdt helt inn til mål.

Under helgen var det også en Bergakung konkurranse, her ble vinneren sammenlagt Johan Lindgren, Team Cycelcity. Denne konkurransen gikk over hele helga med poeng til de første over målstreken hver runde, eller det høyeste punktet i løypa, Fredag startet denne konkurransen med en bakketempo fellestart med ca 55mann til start, her deltok ikke alle elitelagene fra Sverige, her var Kristian uheldig og punkterte midtveis i bra posisjon. Thor Ole tok her en 3.plass og sikret en hederlig plassering for laget. Arnt Ove Vold tok her en 14.plass.

Planen framover er å kjøre alle gjenværende norgescuper og prøve å få topp 3 sammenlagt i Norgescupen totalt. Kristian ligger her nå på en sterk 5.plass for øyeblikket, men vi sikter høyere og tiden vil vise om vi klarer å klatre til pallen etter siste Norgescup første helga i oktober.

Flere bilder og andre nyheter på vår hjemmeside

Bildeserie med 25 bilder — bla ved å trykke på pilene

Sommerskole i Meråker

P6270256

Et nytt år med sommerskole er godt i gang i Meråker.
Barn og ungdommer fra stort sett hele landet kommer for å delta i håndball, fotball, skiskyting eller langrenn.
Selv om hovedfokuset er på disse idrettsgrenene, får deltakerne også være med på ganske mange andre aktiviteter.

Lørdag var det skirenn i Meråker for de mer garvede løpere både fra utland og Norge. Først på dagen gikk løpene på snø i Kirkebyfjellet. Og på ettermiddagen og kvelden var det duket for rulleskirenn i den flotte flerbruksløypa ved den Videregående skolen i bygda. Meråker Videregående Skole er jo kjent for å ha fostret veldig mange eliteløpere.

Mange av tilskuerne ved rulleskirennet var deltakere ved sommerskiskolen.
Tre jenter fra nord i landet traff jeg under oppvarming til løpet de skulle delta i. Det var Ellen Gyllan Hanssen, Susanne Iren Hansen og Line Birgitte Solvang. Alle bedyret at de hadde det helt topp i Meråker.

Tre gutter fra Tomrefjord like ved Molde var tilskuere under løpene i flerbruksløypa. Det var Hans Jørgen Vestre som er her for tredje gang. Ole Martin Lid hadde et opphold mer ved sommerskolen her i Meråker. Den tredje var med som supporter for sin søster og heter Yngve Eik Frostad.
Meråker og opplegget ved sommerskiskolen er veldig bra, sier alle tre.

Etter løpene ble vinneren av herreklassen omringet av autgrafjegere.
Og Petter Nordtug innfridde til dem alle.
Dette er fint gjort og vil gi inspirasjon til mange unge skitalenter.

P6270262 — Fv Hans Jørgen Vestre, Yngve Erik Frostad og Ole-Martin Lid

P6270264 — Petter Nordtug er en populær kar blant de unge

Jeg savnet stafettlag fra IL Stjørdals-Blink

Den tradisjonsrike Stjørdals-stafetten søndag – hadde dessverre ikke den solide deltakelse som er vanlig. Det største savnet var at den tidligere så sterke friidrettsgruppa til IL Stjørdals-Blink ikke var representert.
Hva kan gjøres for å gjenskape den tidligere “storhet” i trøndersk friidrett, og som har gjort seg sterkt bemerket på landsbasis med flere norgesmestre.

Tap for Stjørdals Blink J-16 i siste kamp i kvalifiseringen til Regionserien.

Etter to seire tapte Stjørdals Blink J-16 siste kamp i kvalifiseringen til Regionserien. Tiller ble for sterke og etter resultatet 10-10 til pause og vant Tiller kampen 20-26.

Fredag 8. mai kl. 1830: Stjørdals-Blink – Sverresborg 33-18
Fredag 8. mai kl. 2000: Levanger – Tiller 5-16

Lørdag 9. mai kl. 1100: Stjørdals-Blink – Levanger 31-19
Lørdag 9. mai kl. 1230: Sverresborg – Tiller 16-27
Lørdag 9. mai kl. 1500: Levanger – Sverresborg 21-23
Lørdag 9. mai kl. 1630: Tiller – Stjørdals-Blink 20-26

Vinnere av RBK-billetter

Da er de to vinnerne av RBK-billettene til søndagens kamp mot Fredrikstad klar.

Det er Pia Korstad og Hanne Marit Brenne.

De får 5 billetter hver til kampen på Lerkendal stadion.

Gratulerer!

Les mer på bladet.no!

Annonse