Viser arkivet for november, 2009

Sandra og Merete får med seg håndballfest

Da er vinnerne av konkurransen om billetter til håndballandskampene i Trondheim Spektrum søndag klare.

Det ble Sandra Håve og Merete Aasheim. De får to billetter hver.

Vi gratulerer!

Les mer på bladet.no!

Fotballresultat fra 1960: Stjørdals-Blink 1 - RBK 2

Jeg har fått en forespørsel fra “mister Rosenborg” Kåre Rønnes som var kaptein på “Trollungan” i 1960-årene. Det gjelder 1.runde kampen i 1960 på Øverlands Minde som RBK vant 2 – 1. RBK seieren førte laget til den første NM tittelen, og innledningen til et fotballeventyr som bare fortsetter i dette århundre.

Kåre Rønnes ønsker å vite hvem det var som laget vinnermålet for RBK. Vi vet at Martin Lyng laget selvmål for hjemmelaget, og det samme gjorde Egil Nygård for RBK. Rønnes ønsker denne opplysningen fordi RBK skal markere at det er 50 år siden det første NM mesterskapet, og historiske faktaopplysninger fra den første tiden er ønskelig for RBK.

Vinn håndball-billetter til landskamper

Camilla Herrem

Nå har du muligheten til å vinne fire billetter til søndagens to håndballandskamper for kvinner mellom Kroatia-Romania og Norge-Russland i Trondheim Spektrum.

Konkurransen er enkel. Det eneste du må gjøre er å skrive en god grunn for at akkurat du skal få billettene. To heldige vinnere får to billetter hver.

Begrunnelsen skriver du i en kommentar under dette innlegget. Konkurransen avsluttes fredag klokken 12. Umiddelbart etter konkurransen vil vinnerne bli offentliggjort her på bladsporten.no og på bladet.no, samt at de vil få en sms.

De heldige vinnerne får hente ut sine billetter i billettluka i Trondheim Spektrum før kampene.

Begge de to landskampene på søndag er inkludert i billettene.