Nye bilder

Gamle idrettsstjerner holdt dagens nivå

Harald Bjerve gikk hele livet og “ergret seg” over at han “bare” hoppet 6,99 i lengde. For noen dager siden kommer jeg over en resultatliste som viser at han 4. august 1929 hoppet 7,02 m. Han var blant landets 10 beste lengdehopperen dette året.
Oskar Midtlyng var i 1928 OL deltaker i høyde. Lekene ble holdt i Amsterdam. 1,91 m var hans personlige rekord med “saksestil”.

Bilder fra Stjørdalssprinten

Stjørdalssprinten

Det var full fart under Stjørdalssprinten på Selbuskogen lørdag.

Sandra og Merete får med seg håndballfest

Da er vinnerne av konkurransen om billetter til håndballandskampene i Trondheim Spektrum søndag klare.

Det ble Sandra Håve og Merete Aasheim. De får to billetter hver.

Fotballresultat fra 1960: Stjørdals-Blink 1 - RBK 2

Jeg har fått en forespørsel fra “mister Rosenborg” Kåre Rønnes som var kaptein på “Trollungan” i 1960-årene. Det gjelder 1.runde kampen i 1960 på Øverlands Minde som RBK vant 2 – 1. RBK seieren førte laget til den første NM tittelen, og innledningen til et fotballeventyr som bare fortsetter i dette århundre.

Kåre Rønnes ønsker å vite hvem det var som laget vinnermålet for RBK. Vi vet at Martin Lyng laget selvmål for hjemmelaget, og det samme gjorde Egil Nygård for RBK. Rønnes ønsker denne opplysningen fordi RBK skal markere at det er 50 år siden det første NM mesterskapet, og historiske faktaopplysninger fra den første tiden er ønskelig for RBK.

Vinn håndball-billetter til landskamper

Camilla Herrem

Nå har du muligheten til å vinne fire billetter til søndagens to håndballandskamper for kvinner mellom Kroatia-Romania og Norge-Russland i Trondheim Spektrum.

Monika og Anne M. vant RBK-billetter

Da er vinnerne av billettene til søndagens oppgjør mellom Rosenborg og Start på Lerkendal Stadion klare.

Det ble Anne Merethe Hernes og Monika Rønning Nilsen. De får to billetter hver.

Vinn billetter til RBK-kamp!

RBK-jubel

Rosenborg spiller mot Start på Lerkendal Stadion søndag kveld. I den forbindelse gir arrangementsjef i Rosenborg, Tove Moe Dyrhaug, bort fire billetter.

Nok en meget sterk prestasjon av IL Stjørdals Blink senior elitelag

Innspurt fellestart, Kristian på 2.plass

IL Stjørdals Blink sykkel rapporterer fra helgens Kalas Cup i Østersund, Jämtland UpHill. Store deler av den svenske eliten var på plass med Team Cycelcity, Team Borås og Vallentuna CK blant annet.

Sommerskole i Meråker

P6270256

Et nytt år med sommerskole er godt i gang i Meråker.

Jeg savnet stafettlag fra IL Stjørdals-Blink

Den tradisjonsrike Stjørdals-stafetten søndag – hadde dessverre ikke den solide deltakelse som er vanlig. Det største savnet var at den tidligere så sterke friidrettsgruppa til IL Stjørdals-Blink ikke var representert.
Hva kan gjøres for å gjenskape den tidligere “storhet” i trøndersk friidrett, og som har gjort seg sterkt bemerket på landsbasis med flere norgesmestre.

Tap for Stjørdals Blink J-16 i siste kamp i kvalifiseringen til Regionserien.

Etter to seire tapte Stjørdals Blink J-16 siste kamp i kvalifiseringen til Regionserien. Tiller ble for sterke og etter resultatet 10-10 til pause og vant Tiller kampen 20-26.

Fredag 8. mai kl. 1830: Stjørdals-Blink – Sverresborg 33-18

Stjørdals Blink J-16 i håndball.

Stjørdals Blink og Remyra har gått sammen for å skape et tilbud for alle som ønsker å spille håndball for J-16. Laget består av 12 spillere fra Stjørdals Blink og 10 spillere fra Remyra. Målet er å gi et godt sportslig tilbud til de som ønsker å satse, samtidig som vi også ønsker å ivareta de spillerne som ikke ønsker å satse for fullt. Lagene ble slått sammen i april 2009 og spillerne skal i år spille for Stjørdals Blink. Vi tror dette er et meget bra tilbud til alle spillerne.

Vi har som målsetning å kvalifisere et lag til regionserien og et lag er påmeldt til Gjensidige serien. Vi har også et ønske om å delta i Postenserien, men denne avgjørelsen er ikke tatt pga økonomiske utfordringer med et stort budsjett.

Vinnere av RBK-billetter

Da er de to vinnerne av RBK-billettene til søndagens kamp mot Fredrikstad klar.

Det er Pia Korstad og Hanne Marit Brenne.

Vinn RBK-billetter til gjengen!

RBK-supportere

Førstkommende søndag møter Rosenborg (RBK) Fredrikstad på Lerkendal stadion.

Tangmoens Jenter 14 søker trener

Tangmoens Jenter 14

Vi er 15 treningsvillige og ivrige jenter som søker trener til laget vårt. Det råder trivsel og godt humør i gjengen vår, vi har trivelige foreldre som stiller opp når det skal være og en heiagjeng uten like! Egen keeper trener har vi (han er etterspurt av de store trondheimslagene, men vil bare trene oss!), og en sprek lagleder som sørger for at kondisen vår er på topp. I tillegg har vi Janne som trener oss når hun kan. Dessverre har hun nettopp operert et kne og har dessuten en arbeidstid som gjør at hun ofte må utebli fra treninger og kamp. Men at hun vil bli en veldig god hjelp for vår nye trener, er det ingen tvil om. Laget vårt har også spennende drahjelp fra Tangmoens juniorjenter som spiller i 1. divisjon. Mulighetene våre er derfor mange – vi mangler bare en fast trener som har lyst til å ha det gøy sammen med oss og ha litt ambisjoner på våre vegne. Vi lover at vi ikke skal skuffe! Fotballserien starter 7. mai for vår del – det hadde vært fint om vi hadde en trener på plass før det. Mer om oss finner du på Tangmoens hjemmeside www.tangmoen.no – lagene – tangmoen J14.

Stjørdal Basket - Minijenter

Stjørdal Basket minijenter

Vi er 7-8 jenter i alderen 9-11 år som spiller basketball. Vi har deltatt i 3 cup’er denne sesongen. Cup’ene spilles flere steder i Trøndelag. Vi trener på Fosslia skole hver onsdags ettermiddag.

RBK-billetter til Aurora og Brian

Per Ciljan SKjelbred og Martin Andresen

Her på bladsporten.no har vi hatt en konkurranse gående, der to personer vinner to billetter hver til kampen mellom Rosenborg og Vålerenga på Lerkendal søndag kveld.

SHK er seriemestere

SHK-spillere

Stjørdal Håndballklubb (SHK) vant onsdag kveld hele 49-23 over Meldal i Lånkehallen.

Vinn Rosenborgbilletter!

Per Ciljan Skjelbred

Førstkommende søndagskveld sparkes eliteserien i fotball i gang på Lerkendal, når Rosenborg tar i mot publikumslaget Vålerenga.

Trenger Stjørdal alpinanlegg?

Stjørdals-Blinks alpingruppe må dra til Storlien med sine aktive for å å trent under tilfredsstillende forhold. Hverken i Stjørdal eller Meråker er det ikke bakker som tilfredstiller kravene til trening og konkurranser. På Storlien er det både snøproduksjonanlegg og flomlys i alpinanlegget. En nødvendighet for å få gjennomført konkurranser og treninger.

Rapport fra Gran Canaria

Thomas fører an

Rapport fra sykkelgruppa – Treningssamling på Gran Canaria.

Stjørdal Travsportforening

Trening av travhester har en lang historie i Stjørdal. Foreningen ble stiftet 17. noember 1906, og det første organiserte travløpet ble arrangert på Lianvatnet den 17. februar 1907. Idag har foreningen av ca. 60 medlemmer, og det arrangeres fremdeles lokale travløp, populært kalt lokalkjøringer. Kjøringene foregår på Stjørdal Travbane i Remarka, og siste kjøring ble arrangert 15. juni 2008. Stjørdal Travbanen drives og videreutvikles av travlagets medlemmer i samarbeid med sponsorer. Til daglig brukes banen til trening av travhester. De fleste som trener travhest har et mål om å oppnå premiering, heder og ære i totalisatorløp. Totalisatorløp er de spillbare løpene i regi av Norsk Rikstoto. Vår nærmeste totalisatorbane er Leangen i Trondheim, og stjørdalshester deltar der ukentlig. Noen av hestene holder et høyt sportslig nivå, også i nasjonal sammenheng. Det er vårt ønske å spre kunnskap og engasjement om travsporten. For de som vil vite mer anbefaler vi å ta en tur innom våre hjemmesider

Fram J/G 1998

Laget er veldig ivrig på å spille 7 er neste år og det gleder vi oss til!!

Bladsporten.no

Følges av 117 medlemmer.

Sonen for alt om sport i Stjørdal og Meråker. Legg ut dine bilder, dine meninger eller noe annet som handler om lokal sport!
Alt som publiseres på bladsporten.no kan komme på trykk i Stjørdalens Blad. Mer om sonen

Origo Bladsporten.no er en sone på Origo. Les mer
Annonse